Stayokay als werkgever

Jij wilt vast meer weten over wat wij jou te bieden hebben. Dan zit je hier goed! Van secundaire arbeids­voorwaarden tot onze visie op een mooiere planeet. Je leest het hieronder.

Open to everyone

Onze drempels zijn laag, de sfeer is informeel. Jouw persoonlijkheid is voor ons het meest belangrijk. Je mag zijn wie je bent, natuurlijk met de juiste drive. Alle skills brengen we je bij.

Keep calm & keep learning

Blijf up-to-date en ge√Įnspireerd met onze trainingen via de Stayokay Academy. Voor iedere medewerker en functie hebben we een passende training. Of het nu gaat om een training over gastvrijheid, barista’s of persoonlijke ontwikkeling. Blijf vitaal en blijf leren. Dat vinden wij belangrijk. Jij ook? Check!

Wat krijg je van ons?

Kom je bij ons in dienst, dan hebben we een passend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed om te weten: Stayokay is lid van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en valt onder de Horeca CAO. Daarin zitten de salarisschalen.

Wij regelen voor jou:

  • Een supervoordelige Stayokay card waarmee je spotgoedkoop kan overnachten bij alle Stayokay hostels in Nederland.

  • Ook fikse kortingen bij de internationale hostels van Hostelling International (HI).

  • Family & Friends korting voor je gezellige vrienden en familie.

  • Korting op een goede ziekte¬≠kosten¬≠verzekering.

  • HI-CONNECT, een leerzaam uitwisselings¬≠programma bij internationale hostels van HI.

  • Het is misschien nog ver weg, maar toch denken we aan je pensioen met een regeling via Pensioenfonds Horeca & Catering.

  • Jouw ontwikkeling is heel belangrijk voor ons! Groei verder met trainingen en cursussen via de Stayokay Academy.

  • Extra’s bovenop de Horeca cao met een eigen bedrijfsregeling.

  • 50% korting op een gerecyclede spijkerbroek van Mudjeans.

De leukste hostelketen

Al meer dan 90 jaar checken lokale en internationale gasten bij ons in voor nieuwe avonturen en ervaringen. “Fill your life with experiences, not things” zou een tegeltje van ons kunnen zijn. Wij geloven namelijk dat je de meest waardevolle ervaringen opdoet als je op pad gaat en mensen ontmoet. En dat kan dus op veel toffe plekken door het land. Een statig landhuis, een kasteel, boven op een duin met uitzicht op het wad, een monumentaal grachten¬≠pand. Het zou zomaar je toekomstige werkplek kunnen zijn!

Lekker duurzaam

Werk je bij ons, dan zie je dat duurzaamheid altijd een trending-topic is. Of je nu in een hostel werkt of op kantoor! Het zit in ons DNA. En door de hele organisatie werken enthousiaste collega’s mee aan ons Goed bezig-programma. Deze ambassadeurs houden zich bezig met verbeteringen op het gebied van o.a. energie¬≠besparing, afval¬≠scheiding, water¬≠besparing en foodwaste. We zijn dus altijd op zoek naar ambassadeurs. Hebben we hier al een goeie match?

Psst.. wil je precies weten wat voor duurzame acties we doen? Check it out op stayokay.com/duurzaam.

Feel Good at Work

Ook vergeten we onszelf niet! We inspireren en motiveren jou en je collega’s om aan de slag te gaan met gezondheid √©n lekker eten & drinken, maatschappelijke betrokkenheid, bewegen en ontspannen. Met het vitaliteits¬≠programma Feel good at Work, moedigen we elkaar aan om goed voor jezelf te zorgen en fit en vrolijk in het leven te staan!

Stay4all: alle kids op kamp

Al tientallen jaren komen kinderen bij ons voor een onvergetelijk schoolkamp. Als sociale werkgever organiseren we graag initiatieven voor mensen die het minder hebben, daarom hebben wij Stay4all. Een fonds waarmee ieder kind voortaan op schoolkamp kan, ook als ouders de kosten niet kunnen dragen. Die mooie jeugdherinneringen zijn zo waardevol, daar zorgen we graag voor.

Lees hier alle ins en outs!