Vacature

Voor de diverse locaties zijn we op zoek naar algemeen assistenten.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau, je bent flexibel, stressbestendig en een teamplayer
  • Je hebt affiniteit met Stayokay en je wil graag wat bijverdienen

meer

Medewerkers bij Stayokay

Wie is het gezicht van Stayokay? En wat maakt werken bij Stayokay nou zo leuk? Kijk snel verder en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega!

Lees hun verhalen!

meer

Contact

Stayokay hoofdkantoor
Timorplein 21-a
1094 CC Amsterdam
mail: humanresources@stayokay.com
tel +31 (0)20 - 55 131 33

meer

Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via Linkedin

Sociaal & Duurzaam


Bij Stayokay vinden we duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk, maar ook normaal. Het is een onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.
 

Ons sociale gezicht

Je komt als medewerker de praktische uitwerking van onze MVO-doelen overal tegen. We zijn een sociale, informele organisatie. Iedereen kan rekenen op een respectvolle benadering. Daarbij maakt het niet uit of je manager bent of uitzendkracht en of je op het hoofdkantoor werkt of in één van de hostels. Onze drempels zijn laag, ook voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.
De afdeling Human Resources vervult daarin een belangrijke rol. Zij staat dicht bij de medewerkers en vindt het belangrijk dat jij je als medewerker prettig voelt op je werkplek en als ‘ambassadeur’ van Stayokay. We werken in vaste, kleine teams, waardoor iedereen elkaar goed kent en we soepel kunnen samenwerken.
  

Goed bezig!

In ons werk tonen we van oudsher respect voor het milieu. In 2008 ontving Stayokay als eerste keten in de hospitality-branche in Nederland het Europees Ecolabel: hét label voor milieuvriendelijke producten en diensten. We kregen dit keurmerk omdat we al lang proberen het milieu zo min mogelijk schade te bezorgen. Daarom scheiden we onder andere al het afval, hebben we groene stroom, werken we met houtvrij papier en zetten we ’s morgens scharreleitjes op het ontbijtbuffet, naast de Fair Trade koffie. We noemen dat ‘Goed Bezig!’ Ook onze gasten vragen wij hun steentje bij te dragen en ‘Goed bezig’ te zijn, bijvoorbeeld door het licht en de verwarming uit te doen als ze de slaapkamer verlaten. In dit kader bieden we onze gasten ook milieuvriendelijke arrangementen aan en hebben we voor scholen educatieve programma’s opgezet. Meer weten? Ga naar www.stayokay.com