Vacature

Voor de diverse locaties zijn we op zoek naar algemeen assistenten.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau, je bent flexibel, stressbestendig en een teamplayer
  • Je hebt affiniteit met Stayokay en je wil graag wat bijverdienen

meer

Medewerkers bij Stayokay

Wie is het gezicht van Stayokay? En wat maakt werken bij Stayokay nou zo leuk? Kijk snel verder en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega!

Lees hun verhalen!

meer

Contact

Stayokay hoofdkantoor
Timorplein 21-a
1094 CC Amsterdam
mail: humanresources@stayokay.com
tel +31 (0)20 - 55 131 33

meer

Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via Linkedin

Over Stayokay


We durven te zeggen dat werken bij Stayokay een bijzondere ervaring is! We hebben een keten van hostels op de leukste plekken in Nederland, aan het water (de ‘Kust & water’-hostels), in de grote steden (de ‘City’-hostels) en midden in de natuur (onze ‘Groene omgeving’-hostels). Vaak zijn de gebouwen zelf ook bijzonder: mooie historische panden of juist heel moderne locaties met een strak en vrolijk interieur. Eenmaal binnen bij Stayokay valt de ontspannen en ondernemende sfeer direct op.

Onze gasten

Stayokay trekt veel verschillende gasten aan. Wat ze gemeen hebben is dat ze een goede prijs-kwaliteit zoeken en zin hebben om erop uit te gaan. Vaak zijn het groepen, zoals scholen, bedrijven, sport-, muziek-,  toneelverenigingen, maar ook gezinnen, vrienden en individuele reizigers. We bieden ze prima kwaliteit, geen overbodige luxe en het avontuur van de dag!

Werken in een hostel

Gedurende het jaar zijn er zo’n 900 mensen aan het werk in de hostels. De meesten werken op meerdere afdelingen en wisselen bijvoorbeeld receptiewerk af met ontbijt- en housekeeping-werkzaamheden. Deze afwisseling maakt het werk extra aantrekkelijk. 

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de aansturing van de hostels. Op de afdeling werken hostelmanagers, die elk verantwoordelijk zijn voor één hostel, soms ondersteund door een assistent manager.


Binnen een hostel hebben we weer drie ‘subafdelingen’:
•    Front & back office
•    Food & Beverage
•    Housekeeping / Facilitaire zaken

Werken op het hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken 55 mensen, verdeeld over zes afdelingen:
•    Marketing en sales, communicatie en booking office
•    Human resources
•    Financiële administratie
•    Automatisering
•    Bouwzaken
•    Operations

Hoe gaan we met elkaar om?

Stayokay is een professionele, gastgerichte organisatie. Kenmerkend is de informele wijze waarop we met elkaar omgaan. Uit het tevredenheidonderzoek dat we ieder jaar onder de medewerkers houden, blijkt al jaren dat vrijwel iedereen het erg naar z’n zin heeft. Verschillende medewerkers vertelden dat Stayokay op dit punt er echt uitspringt. Heb jij ook het gevoel dat Stayokay helemaal bij je past? Check snel de vacatures!

Wil je nog meer weten over Stayokay? Kijk dan op www.stayokay.com