Vacature

Voor de diverse locaties zijn we op zoek naar algemeen assistenten.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau, je bent flexibel, stressbestendig en een teamplayer
  • Je hebt affiniteit met Stayokay en je wil graag wat bijverdienen

meer

Medewerkers bij Stayokay

Wie is het gezicht van Stayokay? En wat maakt werken bij Stayokay nou zo leuk? Kijk snel verder en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega!

Lees hun verhalen!

meer

Contact

Stayokay hoofdkantoor
Timorplein 21-a
1094 CC Amsterdam
mail: humanresources@stayokay.com
tel +31 (0)20 - 55 131 33

meer

Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via Linkedin

Opleiding & ontwikkeling


Als medewerker van Stayokay kan je het verschil maken voor onze gasten tussen een nachtje ergens slapen of een belevenis, die ze lang onthouden. Dat geldt voor de receptiemedewerker die de gasten welkom heet, de medewerker die in het restaurant het ontbijtbuffet verzorgt maar ook voor degene die ervoor zorgt dat de kamers er ‘spic en span’ uit zien.
 

Stayokay Academy

We vinden het belangrijk dat iedereen de filosofie en manier van werken bij Stayokay begrijpt en in de vingers heeft. Daarom hebben we de Stayokay Academy opgericht, met verschillende trainingsprogramma’s voor medewerkers en leidinggevenden. Je kunt daarbij denken aan technische vaardigheden die je voor je functie nodig hebt, maar ook aan trainingen en opleidingen waarmee je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.  Als medewerker kijk je daarnaast met je leidinggevende naar je persoonlijke ontwikkeling en stippel je samen een pad uit waardoor je steeds beter wordt in je werk. Samen werken is ook samen groeien!