Vacature

Voor de diverse locaties zijn we op zoek naar algemeen assistenten.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau, je bent flexibel, stressbestendig en een teamplayer
  • Je hebt affiniteit met Stayokay en je wil graag wat bijverdienen

meer

Medewerkers bij Stayokay

Wie is het gezicht van Stayokay? En wat maakt werken bij Stayokay nou zo leuk? Kijk snel verder en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega!

Lees hun verhalen!

meer

Contact

Stayokay hoofdkantoor
Timorplein 21-a
1094 CC Amsterdam
mail: humanresources@stayokay.com
tel +31 (0)20 - 55 131 33

meer

Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via Linkedin

Medewerkers


Christof, hostelmanager

Na de afronding van mijn opleiding commerciële economie ben ik bij Stayokay Utrecht-Bunnik aan de slag gegaan. Aanvankelijk als barman en vervolgens als leidinggevende van de bar. Inmiddels vul ik deze functie aan met verschillende taken ter ondersteuning van de vorige hostelmanager. De diversiteit van de werkzaamheden en de combinatie werkvloer/kantoor spreken mij erg aan. De samenwerking met de vele leuke, jonge collega's die in Bunnik werken en de informele omgang met de gasten vind ik ook inspirerend. Ik geniet ervan als mensen zich welkom voelen in ons hostel en ik lever daar met veel plezier een bijdrage aan. We hebben een druk café, we verzorgen feesten, we hebben vergaderzalen en natuurlijk bieden we overnachtingen aan: het is dus een enorm levendig hostel. En dat allemaal in de mooie, groene omgeving van Rhijnauwen.


Debbie, manager front & backoffice

In 2013 heb ik het roer omgegooid en ben ik bij Stayokay Amsterdam Zeeburg aan de slag gegaan. De eerste twee jaar heb ik hier gewerkt als senior receptionist. Al op mijn eerste werkdag voelde het goed. Er hangt een informele sfeer, we hebben bijzondere gasten in huis en geen enkele dag is hetzelfde. Inmiddels ben ik manager van het receptieteam. Een uitdagende job, waarbij de combinatie van het gastencontact, het managen van m'n team en de verantwoordelijkheden die daarbij horen, de perfecte combi zijn voor mij. Het is heerlijk om je zo thuis op je werk te voelen.


Rieke, productmanager

Mijn functie bij Stayokay als productmanager is heel leuk en uitdagend. Ik heb veel eigen verantwoordelijkheden en het is prettig om te merken dat er ruimte is voor mijn ideeën en initiatieven. Omdat het Stayokay product zo veelzijdig is, is het leuk is om na te denken over manieren om het zo goed mogelijk in de markt te zetten. Op het Stayokay kantoor in Amsterdam hangt een hele fijne werksfeer en er zijn altijd gezellige collega’s om op vrijdagmiddag mee te borrelen.


Richard, algemeen assistent

Aansluitend na mijn stage bij Stayokay Noordwijk ben ik in dienst gekomen bij Stayokay Noordwijk. Ik heb een zeer afwisselende baan vanwege het werken in een klein team. Naast de front & back office (receptie en kantoor) draai ik bardiensten en spring bij in de keuken. Geen dag is hetzelfde! Dit komt door de meest uiteenlopende internationale en nationale gasten. We verwelkomen o.a. backpackers, gezinnen, bruiloftgasten, families, voetbalteams en zakelijke gasten die bijv. willen brainstormen. Stayokay geeft mij de mogelijkheid om diversen cursussen te volgen. Omdat het in de wintermaanden wat rustiger is, heb ik ter aanvulling op eigen initiatief een tijdje gewerkt voor het Stayokay booking office. Ik heb daar geleerd om het grote boekingswerk te verrichten verspreid over heel Nederland. Leuk en intensief werk. Inmiddels ben ik ook nog BHV’er en ‘Goed bezig!’ ambassadeur van Stayokay Noordwijk. Als Goed bezig! ambassadeur maak ik me hard voor een duurzamer Stayokay.


Eveline, assistent controller

Ik werk bijna vier jaar bij Stayokay en ik heb het erg naar mijn zin. Stayokay is voor mij een organisatie waar naast hard werken ook ruimte is voor een informeel gesprek met mijn collega's.  Als assistent controller heb ik het geluk dat ik de hele dag bezig mag zijn met cijfers. Ik zorg ervoor dat de financiële cijfers worden vertaald naar begrijpelijke en nuttige informatie voor het management. Ook ondersteun ik de Manager Finance bij financiële vraagstukken zoals het opstellen van een meerjarenbegroting voor heel Stayokay. Daarnaast houd ik mij bezig met het opstellen van procedures en het uitvoeren en monitoren van interne controles. Het is een veelzijdige functie waarbij ik veel contact heb met de hostels en de afdelingen op kantoor en me op financieel gebied (bijna) overal mee mag bemoeien. En dat alles om mijn deel bij te dragen aan een financieel gezonde organisatie.


Wout, algemeen assistent

Sinds juli 2014 werk ik bij Stayokay Gorssel. Ik ben hier terecht gekomen na een reis door de Verenigde Staten. Ik sliep daar 3 maanden in hostels, en na die reis dacht ik: dat is leuk, daar wil ik wel werken! Nou verschilt Gorssel nogal van San Francisco of LA, maar de informele sfeer in het hostel en contact met de gasten spreken mij ook aan in Gorssel. Daarnaast is geen dag hetzelfde. Doordat we in Gorssel met een klein team werken, werkt bijna iedereen op alle afdelingen. Zo sta ik de ene dag achter de bar, de volgende in de keuken en de dag daarna in de housekeeping. De verschillende gasten maken het werk afwisselernd, want iedereen heeft eigen wensen. Leuk om daar op in te spelen en hen persoonlijke aandacht te geven. Kortom, werken bij Stayokay vind ik erg gezellig, zowel met de gasten als met mijn collega's! Nooit een saaie dag!/p>


Peter, manager operations

Ruim vijf jaar ben ik nu werkzaam bij Stayokay in mijn rol als manager operations. De organisatie is enerzijds lekker informeel, maar anderzijds ook erg professioneel en gericht op verbetering. De omgang met de hostelmanagers, met elk zijn/haar eigen uitdagingen, is enorm leuk. De verschillende renovatieprojecten daar bijgevoegd, maken mijn werk erg afwisselend en dynamisch.