F&B medewerker

Stayokay Maastricht   Maastricht   24 till 38 hours
HEY.

Wij zijn Stayokay en bij ons kun je logeren, van de Achterhoek tot aan Amsterdam. We vinden het erg gezellig als je dat doet. En je zult je zeker razendsnel thuis voelen. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons komen werken, nóg beter. Heb jij ervaring in de horeca? Of ben je juist nieuwsgierig of dit werk bij je past? Kom dan werken bij de leukste horecawerkgever van Nederland. Wij zijn open to everyone; are you?

Stayokay Maastricht is een pareltje aan de Maas. Helemaal gerenoveerd tot een prachtig hostel waar onze gasten een onvergetelijke tijd beleven. Ook zijn we trots op onze bar the 5th, dé living space waar iedereen lekker kan eten, borrelen of flexwerken. Werk je bij ons, dan geniet je van de relaxte vibe en je maakt veel plezier met collega’s én met onze gasten. Wij zijn nu op zoek naar een

F&B medewerker

Dit mag jij straks allemaal doen!
Natuurlijk bar- en restaurantdiensten draaien op wisselende tijden en dat is ook precies wat bij jou past. Je werkt zelfstandig en efficiënt. Het helpen van je collega's, bijvoorbeeld bij het buffet, in de zalen of in de afwas daar draai jij je hand niet voor om. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je enige kennis en affiniteit hebt met de stad én de buurt. Wij zullen regelmatig verschillende dingen gaan organiseren op het gebied van kunst, cultuur en muziek, waarbij jouw inbreng ook meer dan welkom is!

Dit ben jij (ongeveer)
 • Je lacht en loopt opgewekt door ons hostel. Je hebt een positieve instelling, bent open-minded en maakt gemakkelijk contact. Je bent gastvrij en staat graag klaar voor onze gasten.
 • Je denkt in oplossingen als er zich obstakels voordoen en vindt improviseren geen probleem. Bij drukte raak jij niet in de stress en loop je automatisch een tandje harder.
 • Je werkt gemakkelijk zelfstandig en zonder problemen neem jij verantwoordelijkheid voor je taken.
 • In het Nederlands red je jezelf prima en Engels praten is geen probleem.
 • Je helpt graag anderen, of dit nu gasten of collega's zijn.
 • Je vindt het leuk om in de horeca te werken en hebt hier bij voorkeur al ervaring mee. Kennis van Sociale Hygiëne of HACCP wordt zeker op prijs gesteld, maar is geen vereiste.


Hello ..is it us you're looking for? Dan krijg je van ons
 • Een baan waarin je jouw ambitie kwijt kunt en waar samenwerken, een fijne werksfeer en duurzaamheid voor iedereen belangrijk is
 • Een gave werkplek in een onlangs compleet gerenoveerd hostel direct aan de Maas met een superleuk team!
 • Wisselende werktijden en -dagen, dus ook in de weekenden
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de Horeca CAO en de bedrijfseigenregeling van Stayokay, o.a. een pensioenregeling en korting op een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Samen met jou kijken we waarin je jezelf wil ontwikkelen gedurende je tijd bij Stayokay.
 • Met je Stayokay kortingskaart kun je supervoordelig logeren bij alle Stayokay hostels in Nederland en over the world krijg je ook korting bij alle HI hostels.


Jouw baan?
Good to hear! Solliciteer via onderstaande button en wie weet ontmoeten we elkaar snel! Heb je nog vragen, bel dan even met Han van den Heuvel (Hostelmanager) op nummer 043-7501790.

Share

Stayokay Maastricht


Maasboulevard 101
6211 JW  Maastricht
Recruiter
Hostelmanager
Han van den Heuvel
043-7501790